Цруцибле графитом као топи пећи за производњу малих

Графитни Цруцибле као топи пећи за мале производња Соме клијенти производње годишње није велика, можда они само производе на стотине тона по години.Па индукционе пећи је превелик за њих, у овом случају, одабражемо графитом цруцибле као топи пећи. Неки клијенти који праве бакра...

Опис

Цруцибле графитом као топи пећи за производњу малих
Неки клијенти производње годишње није велика, можда они само производе на стотине тона по години.Па индукционе пећи је превелик за њих, у овом случају, одабражемо графитом цруцибле као топи пећи. Неке клијенте који праве бакра шипке или жице не користите велика пећ, они бирају фреквенцију индукционе пећи или цруцибле графитом као топи пећи и .цомпаред са фреквенцију индукционе пећи, графита цруцибле цена је јефтиније и грејање метод може бити гориво, уље или електро. Без обзира на врсту сврху, снабдевамо га као цртеж са добар квалитет и цена.


Тед машина, са преко 10 година искуства, је један од водећи графитом цруцибле као топи пећ за мале производње произвођача и добављача у Кини. Ми смо увели технологије и опреме у нашем погону. Добродошли купити прилагођене и квалитетне опреме из наше фабрике.

Hot Tags: цруцибле графитом као топи пећ за мале, Кина, фабрика, добављачи, произвођачи, биљка, прилагођен
Сродни производи

Истрага