Дом > Изложба > Садржај
Ковања дефекта
Jan 07, 2017
Кастинг обраду имао опекотина је да се односи на метал празно за грејање температура кроз високе или високе температуре, грејање дистрикта боравак времена имали дугу, пећи на кисеоника и друге оксидације секс гас пенетрација продиру до металне зрна између отвори да бисте ослободили, и и пегла, и сумпор и угљен, оксидације, формирана је лако се топи од оксида укупан кристала , штете има зрно између контакт, чини материјал од пластике нагло смањио. Спали озбиљан метала, кад је узео један клик крек, истезање ће плутати у површинском Трансверзални пуцају на ватру.
Пуца се на површини од бакра-бриттленесс у ковањем. Када су приказане у високо увеличања, су бледо жута бакра (бакра или солидни решење) дистрибуиран дуж границе зрна. Плати грејање, пећи остаци бакрени оксид, и да се вратите да слободно оксидације бакра на високим температурама челика, топљени челик дуж границе зрна аустените атомски експанзија је ослабила веза између зрна. Поред тога, са високим бакра у челик [&гт; 2% (цепања)], као што су грејање у модификовао атмосфери, ирон оксид бакра и богат слој се формира испод коже, узрокујући челик крт.
Опекотине и прегревања температуре без строге границе. Генерално зрно од дјумбира површински оксидације и судија ватру стопим са функције. За угљен челика и интергранулар топи, ригорозни оксидације при прелазу нарезивање алатку челика (ХСС, Цр12 челика) када овербурнинг, граница зрна због Топи и формирао је рибља кост која ледебурите. Алуминијум је поново да га нарежете када троугао граница зрна од одвојили и истопљени лопту. Након ковања ватра, често не може да сачува, морао да укине.
У одељку за грејање од велике челичне полуге и ниска Топлотна проводљивост од високог легуре легуре челика и високе температуре карте, карте кад, ако је ниска температура фазу грејање брзина кроз брзо, празне ћелије за већа температурна разлика између унутра и напољу, имате много термални стрес. Празан у овом тренутку због ниске температуре и ниског пластичност, термални стрес ограничење вредност премашује снагу својих акција, биће произведена централно грејање пукотине Разилазити се около, тако да цела секција раздвојили.