Дом > Изложба > Садржај
Одржавање и реформу хладног роллинг млин за принципе
Jan 07, 2017

Ману се јавља током употребе хладног роллинг млин, резултирало апарат не ради исправно ако купац ће спровести одржавања у авиону. Млин занатске послове не би требало слепо и без циља, треба да буде изведена у складу са одређеним принципима. Млин одржавање би требало спровести у складу са принципима то? Јинди , Гонгји Металургија опрема друштво са ограниченом одговорношћу за вас објаснити принципа одржавање хладног роллинг мил.
Рад одржавања млина није једноставно кроз њихове техничке рад да ријешите одређене техничке проблеме, али треба на различите категорије професионалних и техничком особљу да решите неке уобичајене проблеме и најбоље праксе, на најекономичнији начин га ријешити. Млин одржавања принципа мора бити гарантована кроз употребу машине потребног млин, и испуњава стандардних захтева за поузданост, трајност и мора да буде најмање људством, материјални ресурси и краћи пут да испуне тај захтев. Млин одржавања треба да настојимо да смањење трошкова механичке животни циклус улаза, у операцијама хладног роллинг користити разумне техничке машине, као и да побољша ефикасност рада одржавања. Настављамо од стварности, за производњу различитих услова, користећи различите поправке методе. На основу редовно одржавање, имплементација стање надгледање одржавања, унапређивање квалитета услуга и ефикасности.
Млин одржавање особље вештина ниво треба јачати. Ко је изложен роллинг млин машинерију одржавање, тако да у принципу машинско одржавање је углавном прекривен људског фактора, било који посао, човек је први око машине за поправку, побољшати људе и #39; с укупни квалитет је језгро, кроз практичне обуке, програме, тако да је квалитет особље за одржавање и одржавање способности испуњавају захтеве одржавање механизације мил.