Дом > Изложба > Садржај
Значај ковања
Jan 07, 2017

Фалсификовање производње покварен прерађивачке индустрије је пружање празан један од главних метода машинских делова. Не само фалсификовањем можете добити облика механички делови и побољшану унутрашња организација са металним да побољша механичка и физичка својства метала. Опште високе захтеве у полицији, важно, механички делови, углавном исковао методе производње. Попут турбо-генератор отвор, ротора, мотор, ламела, задржано прстен, велике Хидрауличне пресе колона, високог притиска цилиндара, роллинг млин ваљака, радилице, повезује шипке, Зупчаници, лежајеви, и артиљерија у одбрану индустрије и друге важне делове су исковали. [6]
Стога, фалсификовање производње су широко користи у металургији, рудници, аутомобилски, тракторима, беремо машинерију, петролеум, хемијској индустрији, авијацији, ваздухопловства, оружја и других индустријских сектора, у насем зивоту, ковања производње такође има важну позицију.
У извесном смислу, са годишњом производњом од отковака, умро отковака отковака као пропорција укупне производње, као и фалсификовање опреме величине и количине индикатора, у извесној мери, одражава на жалост #39; с индустријском нивоу.