Дом > Новости > Садржај
Континуирани Цастинг и Роллинг млин процеса процеса добијања челика и континуирани Цастинг координацију потешкоће и побољшање процеса
Jan 07, 2017

Према различитим начинима из Ролинг, континуирани кастинг и роллинг Мил је познат по своју високу ефикасност, ниском потрошњом енергије.
1 , после растапањем шкарта челик кутлаиом преносом према лифту удаљеност, температура за одређивање температуре од истопљеног челика у радионици. Избегавајте растопљеног челика после пада температуре пребрзо, који воде у на Кастер када слагања и вискозне феномена, што је довело до успорити проток топљени челик, озбиљно утиче на производних капацитета.
2 , температура напољу је ниско, топљени челик температура пада убрзано, уз смањење ниске температуре. Да бисте решили овај проблем, користите варјаче врста изолације, одржавање температуре од растопљеног челика да осигура растопљеног челика у континуирани цастинг машине се не појављују крут.
3 , континуирани Кастер КОНАК континуирани ливење потешкоћа, можете извршити на спољни кисеоника дува топло, тако да је Кастер мора да испуни андqуот; први кастинг, после кисеоника блоwингандqуот; захтевима. У међувремену, спреј хлађење за хлађење воде за КОНАК, одсеие у малтретираш мил.
Изнад описује на континуирани кастинг и роллинг млин Топи и континуирани ливење нека побољшања у емисији синергију, верујем да да ефекте континуирани кастинг и роллинг млин ће бити бољи.