Дом > Новости > Садржај
Главне карактеристике котрљају сигурносне опреме
Jan 07, 2017

Котрљају опреме је челик прављење фабрике производњом полугама или континуирани гипс гредица спојено у процесу производње челика, са котрљају метод за производњу челика, према свој облик, могу бити подељени у одељцима жица, лист и стриптиз, челика, посебно челика класа.
Метод котрљање, котрљање температуре се могу сврстати у топле увијене, и хладно ваљане; према роллинг млин и ролл релативна кретања могу бити подељени у вертикално, хоризонтално котрљање новинаре котрљање формација производа се могу сврстати у општи и посебни котрља. Заврти се котрљају, савијање, снимају специјалитет. Снима са другим обраде, је да се метални пластичне деформације, направио новим производом. Разлика је у томе да млин посао урађен је током ротације на ролла. Ролинг Милс за две категорије, главна опрема за роллинг Мил или главне колоне, помоћна средства и пратећом опремом у фабрици. Где је тјерала металне деформације у ротирајуће Ролер уређај, познату као главне опреме. Домаћин уређаји распоређени у ред познат као ливницама домаћин колоне. Домаћин колону, млин главни мотор и пренос машинерију састоји се из три дела. Класификоване употреба роллинг млина: млин груб према млин, роллинг млин (велики, средњи, мали, и жице), стриптиз, цијев млин и друге специјалне намене мил. Милиона малтретираш млин и заснива се на номинални ролл пречник роллинг иелииана, тањир и стриптиз млин заснива се на дужину тело номинална рол, челичне цеви млин је носити максимално спољног пречника од номиналне.
2 . роллинг кључних безбедносне технологије
(1 ) брзо хлађење технологија након котрља средње тањир, усвојити међународне напредне високе густине лулу линијски расхладни уређај, побољшати средње и тешке тањир за производњу користи контролу, преврнуо и контролишу се охладила техника за производњу специјалне челичне тањир и побољша механичка својства челика
(2 ) бар производњу до под контролом котрљају и контролисаног хлађења технологија је реализован кроз је посебно дизајниран за хлађење рекове и јединицама котрљају температуру под контролом котрља, унапређивања бару снагу и чврстину. (3 ) Хладно-ваљане, топло увијене, тањир спљоштеност контролу технологије, укључујући: дизајн и оптимизација ролл профил; за откривање облика Онлине стриптиз, знак препознавања и профил евалуација; облик поставили, феедфорwард, стратегија за контролу повратне информације и математички модели.
(4 ) Хидраулични АГЦ технологије, помоћу високих перформанси система Хидраулични АПЦ и АГЦ контролу, има ту предност брза реакција, високу прецизност, супротставља електрични АГЦ је постао нови роллинг млин и трансформација технологије по избору.
(5 ) двоструки стенд сторнирање хладног роллинг млин опрему и технологију, технологију која је заснована на котрљају стриптиз челичне материјале, спецификације и услови за производњу да бисте изабрали различите котрљање пропуснице, млин на слободи у оквиру флексибилан стил, величину и волумен промене, производа са високу прецизност, прецизност стриптиз челика и обојених метала фолије може да се развије. (6 ) врела преврнуо опрему за производњу челичних уска трака и технологија, ближе Стрип у процес и опреме за хлађење и хоризонталне цоилер замени петља осцилатор или преместити вертикалне стењања пре груб према млин, високог притиска воде десцалинг, стриптиз површински квалитет и перформансе знатно се побољшала, волумени се повећао, до 1-2 тона. (7 ) на основу обрада слика површинског на мрежи за откривање система, линија је Сханг производа површине слике, кроз слику обрада и режим препознавања алгоритам на фотографију за систем са колекцијом ЦЦД камера у реалном времену анализе и прераде, да откривање производа површине да ли постоји са манама, и добија недостатке у величину, и делове, и тип и разред, информације, постигле су онлајн процјена и контрола производа површински квалитет сврху.
(8 ) челичних различите развој и перформансе Оптимизација технике, укључујући: утицај параметара процеса на формабилитy ИФ челика; Студирам на ултра велике чврстоће добро зрно, чисто челика; Истраживање микро легура (Ти, Нб, в, б) челика велике чврстоће.